• 021-22037698-9
  • تهران: زعفرانیه - خیابان مقدس اردبیلی - جنب سفارت ژاپن – شماره 158 - ساختمان مهر طبقه 5 واحد 526

تزریقات زیبایی و درمانی > تزریق فیلر

    تزریق فیلر

    یک روش محبوب و موثر برای افزایش زیبایی طبیعی شما و بازگرداندن ظاهری جوان تر است. تیم مجرب ما از متخصصان طیف وسیعی از خدمات تزریق فیلر را برای کمک به شما در دستیابی به ظاهر دلخواه خود ارائه می دهد. چه به دنبال صاف کردن چین و چروک ها، حجم دادن به لب ها یا گونه های خود، یا بهبود بافت و رنگ کلی پوست خود باشید، ما تخصص و محصولاتی داریم که به شما کمک می کند بهترین ظاهر و احساس خود را داشته باشید

    تزریق ژل چیست ؟

    تزریق ژل یا فیلر روشی سریع برای ایجاد اصلاحات مختلف در صورت از جمله بازگرداندن و افزایش حجم صورت، افزایش حجم لب‌ها، کاهش چین‌و‌چروک، خطوط اخم و خنده و… است.

    ژل‌های مورد‌استفاده برای تزریق دارای انواع مختلفی هستند که تعدادس از آنها مورد تایید سازمان غذا و داروی آمریکا ( FDA) هستند. اما پر‌مصرف‌ترین ژل تزریقی به صورت اسید‌هیالورونیک اسید است. پوست جوان و سالم حاوی میزان زیادی از ماده مرطوب و طبیعی به نام هیالورونیک‌اسید است.

    با گذشت زمان و افزایش سن، نور خورشید و سایر عوامل می‌توانند میزان هیالورونیک‌اسید پوست را کاهش دهند و موجب شوند که چین‌و ‌چروک‌ها ظاهر شوند. فقدان هیالورونیک‌اسید در پوست منجر به از دست رفتن ساختار و حجم پوست شده و این امر منجر به پیدایش چین‌و ‌چروک‌ها می‌شود. با استفاده از فیلرهای حاوی هیالورونیک‌اسید می‌توان این ماده را مجددا به پوست برگرداند و خطوط ایجاد شده در قسمت‌های مختلف پوست را بهبود بخشید.

    ساختارطبیعی مولکول هیالورونیک‌اسید بسیار شبیه اسفنج است. وظیفه اصلی آن، جذب کردن آب است که باعث افزایش حجم پوست می‌شود. به این ترتیب، می‌توان هیالورونیک‌اسید را به عنوان مرطوب کننده داخلی پوست در نظر گرفت. استفاده از فیلرها روشی ساده و غیر‌جراحی است که توسط پزشک برای اصلاح چین‌و ‌چروک‌های پوست به‌کار می‌رود. به این منظور ژل یا فیلر با سر سوزنی بسیار نازک (سر سوزن انسولین) به زیر پوست تزریق می‌شود تا بافت نرم لایه داخلی پوست (درم) را پر کند. این کار باعث افزایش حجم درم و در نتیجه کاهش چین‌ و‌چروک‌های پوست‌می‌شود.

    انواع ژل براساس محل تزریق متفاوت است مثلا ژل‌هایی با غلظت و فشردگی بالا برای شقیقه و گونه‌ها و زاویه فک و در ژل‌ها با غلظت پایین برای چین‌و ‌چروک‌های ضعیف و زیرچشم استفاده می‌شود.

    ژل‌ها نوعی پرکننده‌های بافتی هستند که به چند نوع دائمی مانند (سیلیکون‌ها)، نیمه دائمی مانند (اسکالپترا) و موقت (ژل‌های مرسوم بازار) تقسیم می‌شوند. در ترکیب ژل‌ها از هیالورونیک‌اسید، یکی از مواد طبیعی موجود در پوست انسان استفاده شده است و کمترین ناسازگاری را با بافت‌های بدن ایجاد می‌شود.

    این ژل‌ها به عنوان کاهش دهنده عمق چروک و حجم‌دهنده برای گونه، لب، سینه و پرکننده فرورفتگی‌های مختلف پوست به‌کار می‌روند و ایجاد سفتی مناسب و چسبندگی خوب به بافت‌های زیر‌پوست و یکنواختی در جذب، از مزایای آنهاست. این ژل‌ها در محل تزریق تا حدی باعث بافت‌سازی نیز می‌شوند.

    مزایای تزریق ژل یا فیلر

  • امکان مشاهده نتایج بلافاصله بعد از پایان تزریق ژل

  • یک روش غیرجراحی می‌باشد

  • دوره کوتاه استراحت بعد از تزریق ژل یا بدون نیاز به استراحت

  • دستیابی به نتایج کاملا طبیعی، در صورتی که توسط پزشک متخصص و باتجربه انجام شود

  • امکان برگشت یا اصلاح نتایج

  • روشی تایید‌‌شده و کاملا ایمن، دارای تاییدیه FDA

  • بهبود و رفع علائم پیری پوست از طریق کشیدن و پر‌کردن پوست و برطرف کردن خطوط و چروک‌های موجود در آن با حداقل عوارض

  • چه افرادی از تزریق ژل نمی‌توانند استفاده کنند؟

  • افراد دارای عفونت در منطقه تزریق

  • افراد مستعد به تشکیل گوشت‌اضافه و اسکار

  • زنان باردار یا شیرده

  • افرادی که دارای آکنه یا تاول در آن منطقه هستند

  • یماری‌های خودایمنی و ضعف سیستم ایمنی مثل دیابت

  • افراد مبتلا به آلرژی به مواد موجود در ژل یا ماده بی‌حس کننده

  • افراد با سابقه سکته قلبی، خون لخته شده و ترومبوز وریدهای عمقی

  • افراد با سابقه سکته‌مغزی

  • افراد مبتلا به سرطان

  • افرادی که قبلا ژل‌های دائمی تزریق کرده‌اند

  • موارد منع استفاده و عوارض احتمالی تزریق ژل چیست؟

    افرادی که به نوعی حساسیت به هر یک از اجزای ژل دارند، کسانی که قبلا از ژل‌های دائمی رنج برده‌اند و یا در محل تزریق دچار عفونت هستند نمی‌توانند از ژل استفاده کنند. معمولا بعد از تزریق ژل، تورمی به وجود می‌آید که پس از مدتی بهبود یافته و می‌توان برای ترمیم و تزریق مجدد اقدام کرد که این زمان بین یک تا دوهفته متغییر‌است. از عوارض تزریق ژل‌ها میتوان به حساسیت، عفونت، جابهجایی، ایجاد بافت گرانوله یا گلوله گلوله شدن اشاره کرد.

    در فرآیند تزریق ژل در صورتی که به وسیله پزشک متخصص و با تجربه‌ای انجام شود که دانش و اطلاعات خوبی در زمینه آناتومی اجزای صورت داشته‌باشد.

    خطر بروز عوارض جانبی آن بسیار اندک خواهد‌بود. واکنش‌های آلرژیک و آسیب‌دیدگی رگ‌های خونی اصلی از عوارضی هستند که بسیاربه ندرت مشاهده می‌شوند. کبودی و خون‌مردگی در محل تزریق ژل، شایع‌ترین عارضه‌ای است که بعد از تزریق ژل مشاهده می‌شود. برای به حداقل رساندن احتمال بروز این عارضه بهتر است که از یک هفته قبل از تزریق ژل، از مصرف داروهای ضدالتهاب از قبیل آسپیرین (به جز در بیمارانی که برایشان ضروری است) و ایبوپروفن و نیز مکمل‌های حاوی روغن‌ماهی، چای‌سبز، سیر و سایر محصولات گیاهی خودداری شود.

    تمامی این محصولات به عنوان رقیق‌کننده خون شناخته‌میشوند و انعقاد‌خون را به تاخیر می‌اندازند. بنابراین خطر بروز خون‌مردگی را بیشتر می‌کنند. تزریق ژل بر‌حسب محل انجام، نیاز به بی‌حسی موضعی با پماد یا بلوک عصبی دارد.

    ژل‌ها و یا فیلرها در چه نواحی و به چه میزانی استفاده می‌شوند؟

    ژل‌ها که نوعی فیلر یا پرکننده‌ی بافتی هستند برای افرادی مناسب است که دچار تحلیل رفتن چربی یا اجزای دیگر بافتی هستند و یا افرادی که مایلند حجم بیشتری به هر یک از اجزای صورت مانند لب‌ها، گونه‌ها و… بدهند.

    مقدار ژل مورد نیاز جهت تزریق به خواست بیمار، طراحی چهره و تناسب بین اجزای صورت یا اندام‌های دیگر و معیارهای زیبایی بستگی دارد.

    تزریق ژل لب

    تزریق ژل لب یک عمل زیبایی است که در آن فیلر پرکننده به لب ها تزریق می شود تا ظاهر آن ها را بهتر کند. رایج ترین نوع ژل مورد استفاده برای تزریق لب پرکننده های مبتنی بر اسید هیالورونیک است. اسید هیالورونیک ماده ای است که به طور طبیعی در بدن یافت می شود و به حفظ رطوبت و حجم پوست کمک می کند.

    مراقبت‌های قبل از تزریق ژل

    برای آنکه پس از تزریق ژل، ترمیم سریع‌تر انجام گردد، دوهفته قبل از انجام تزریق ژل از مصرف آسپرین و سایر داروهای رقیق‌کننده خون و ضدالتهاب‌ها شامل مسکن‌های غیراستروئیدی خودداری نمائید. علاوه براین از مصرف ویتامین E، مکمل‌های حاوی جینکو، سیر، جنسینگ و سیگار اجتناب نمایید.

    اگر قصد تزریق ژل لب را دارید، چنانچه سابقه تبخال داشته‌اید، حتما قبل از انجام تزریق ژل با مشورت پزشک معالج داروی پیشگیری‌کننده تبخال مصرف نمایید.

    در صورت تشخیص پزشک قبل از انجام تزریق برای پیشگیری از عفونت، مصرف آنتی‌بیوتیک را شروع کنید و تا مدت زمان تجویزشده از سوی پزشک پس از انجام تزریق نیز به طور منظم مصرف نمایید.

  • حتما پیش از انجام تزریق، آزمایشات تجویزشده از سوی پزشک را انجام‌دهید.

  • مراقبت‌های بعد از تزریق ژل

    تا زمان مورد نیاز از کیسه یخی که به شما بعد از تزریق ژل داده می‌شود، استفاده نمایید. دوری از گرما تا یک هفته الزامی است و از ورزش شدید پرهیزکنید. استفاده از محصولات ترمیم کننده موضعی جهت جلوگیری از کبودی احتمالی و مصرف داروی ضدتبخال و آنتی‌بیوتیک و در صورت لزوم، ماساژ دادن جهت یکنواخت کردن ژل تزریق‌شده الزامیست.

    پس از تزریق ژل تا ۲۴ ساعت از استحمام خودداری نمایید وتا ۱۰ روز از سونا و حمام بخار اجتناب کنید.

    در دو هفته نخست پس از انجام تزریق، روزانه تا ۵ لیوان آب بنوشید، اما تا ۴۸ ساعت پس از انجام تزریق( به ویژه تزریق ژل‌لب) از نوشیدن مایعات داغ اجتناب نمایید. استاده از لوازم آرایشی تا ۲۴ ساعت پس از انجام تزریق ممنوع است. تا ۱۰ روز استفاده از نمک را محدود کنید.

    از دست‌کاری و فشار روی نواحی‌تزریق خودداری نمایید، پس از تزریق بلافاصله، نتیجه مشهود است اما ممکن است نواحی تزریق اندکی ورم داشته‌باشد و حجم محل را بیشتر ازمقدار واقعی تصور کنید. این حالت خصوصا در تزریق ژل‌لب بیشتر است. اما تا دوهفته پس از تزریق بهبود می‌یابد.

    برای تسریع روند بهبود، سر خود را بالا نگاه دارید و حتما داروهای خود را تا آخر استفاده کنید، زیرا در صورت عدم رعایت این نکات، ورم دیرتر از بین می‌رود. در روزهای نخست از انجام کار سنگین و خم شدن پرهیز کنید.

    مصرف میوه‎‌جات خصوصا آناناس به دلیل دارا بودن ویتامین ث و بروملین توصیه می‌شود زیرا روند بهبود را سرعت می‌بخشد. ماهی، میگو و امگا‌۳ نیز تاثیر مثبتی در روند بهبود پس از تزریق ژل دارند. استفاده از کمپرس سرد‌صورت، سپس کمپرس گرم باعث بهبود سریع‌تر کبودی و ورم می‌شود. در ۲۴ ساعت نخست از قرارگرفتن بیش ازحد در معرض آفتاب یا گرمای‌شدید خودداری نمایید. وجود جوش‌های‌ریز در نواحی اطراف محل تزریق تا ۲ هفته پس از تزریق طبیعی است و به مرور بهبود می‌یابد.